Del 10 al 12 de maig diversos establiments del municipi oferiran propostes gastronòmiques en què la rosa serà la protagonista indiscutible. A través d'una fusió entre la tradició culinària local i l'experimentació creativa, restaurants i pastisseries han concebut plats exclusius que posen en valor les possibilitats de l'emblemàtica flor a la cuina, i que es podran tastar durant les Festes de Primavera.
Els establiments participants són:
- Restaurant Aire (c/ Falguera, 2-8), amb Tàrtar de tonyina, remolatxa i roses.
- Barmuteria Casino Santfeliuenc (c/ Joan Batllori, 6), amb Confit d'ànec rostit amb compota de pètals de rosa i cítrics.
- Salao (c/ Armenteres, 8-18), amb Cremós de xocolata 'La Nostra rosa de Sant Feliu'.
- Salao Take Away (parc del 8 de març), amb Cremós de xocolata 'La Nostra rosa de Sant Feliu'.
- L'Olla (c/ Creus, 8-10), amb Cruixent de peus de porc desossats amb rosa de poma dolça aromatitzada.
- El Parlament (c/ Rectoria, 15), amb Pastrami amb melmelada àcida de maduixes i roses.
- Brasseria el Caliu (c/ Santa Maria, 88), amb Pasta fullada amb crema, poma i melmelada de roses.
- Sweetsinn (c/ Verge del Pilar, 27), amb Roses amb mousse de xocolata.
- Pastisseria Mas Tres (c/ Pi i Margall, 1), amb Les Flors de la Vila (cupcake).
- La Despensa de Eva (c/ Torres i Bages, 10), amb Red Velvet, Cheese cake Lotus i Carrot Cake decorats amb roses
- Pastisseria Daily (c/ Josep Maria de Molina, 9), amb Pastís dolç de roses.
Plats&Roses ofereix una experiència única que combina la riquesa culinària local amb l'elegància i la fragància de les roses, i ofereix la possibilitat als i les visitants de les Festes de descobrir els sabors més delicats de la primavera, en un entorn incomparable. Bon profit!